Lora (1976) heeft na een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben, haar droom gevolgd; zending in Afrika. Na een aantal opleidingen en trainingen in Zuid Afrika besloot zij zich met haar man en twee kinderen in Kenia te settelen. Ze hebben zich daar vol liefde en passie ingezet in het bouwen van gezinnen; weeskinderen opvangen in foster-gezinnen. Daarnaast had Lora een bediening met zwangere tienermeiden en stond op het punt om een ‘safe-home’ te openen.

In februari 2011 is haar leven totaal ondersteboven gegaan toen haar man Ebel bij een roofoverval in de nacht vermoord werd. Lora zelf is bij deze overval verkracht.

‘Ik heb niet alleen mijn man en vader van mijn kinderen verloren, maar ook mijn droom, passie, roeping, …’

Lora heeft in haar proces van gecompliceerde rouw en trauma veel herstel mogen ontvangen en staat weer in haar kracht! Tijdens haar rouwfase is ze begonnen met een studie Theologie en werd regelmatig uitgenodigd om te spreken op vrouwenconferenties, thema- en jeugddiensten. Ze openbaart de Liefde die God heeft voor een ieder van Zijn kinderen en raakt gebieden aan die een hindernis kunnen vormen in een intieme relatie met de Vader. Haar persoonlijke getuigenis zal je bemoedigen en inspireren om Gods liefdevolle omhelzing na te jagen.